Osječki manijak se osilio: Napao desetu žrtvu i izudarao je po glavi

OSJEČKA policija i dalje traga za manijakom koji je tijekom posljednja tri mjeseca napao devet žena i djevojaka, a u subotu je napao deseti puta i to 34-godišnju ženu koja se po noći sama vraćala kući.

Glasnogovornica osječke policije Edita Roterbauer, potvrdila je događaj rekavši da je manijak ovaj puta bio nasilan te je ženu koja mu se žestoko opirala izudarao po glavi i licu.

Napad se dogodio u subotu rano ujutro u Ružinoj ulici u Osijeku nakon koncerta koji je održan u Domu željezničara. Nasilnik žrtvu nije silovao, a policija je napad okarakterizirala kao bludne radnje. Roterbauer je rekla da je manijak ovim napadom pokazao osobitu bezobzirnost i drskost.

Prije desetak dana policija je Osječane i sve ostale građane pozvala da pomognu u identificiranju i hvatanju manijaka za kojeg se vjeruje da se radi o muškarcu starom oko 20 godina, visine između 175 i 180 centimetara, kraće kose, srednje tjelesne građe i urednog izgleda.

Napade je počeo u rujnu kada je žene "samo pipkao". Nakon što je žrtva počela dozivati u pomoć on je bježao, ali se kasnije osilio i postao je brutalniji odnosno nije odmah bježao. U subotu je pak žrtvu tukao što jasno ukazuje na problem koji je iz dana u dan sve veći i veći.

R.I.
Foto: Arhiva

Pročitajte više