Osuđen "sisački Hulk". Izašao iz zatvora pa drogiran napao podstanarku iz Indije

Foto: Facebook

Općinski kazneni sud u Zagrebu nepravomoćno je osudio 42-godišnjeg Damira Šišakovića, poznatijeg pod nazivom "sisački Hulk", na dvije i pol godine zatvora zbog bludničenja nad državljankom Indije, piše Jutarnji list.

Šišaković trenutno služi zatvorsku kaznu u Lipovici, a sada je osuđen jer je 29. lipnja 2022., nakon što je pušten iz zatvora, napao državljanku Indije koja je bila podstanarka u kući njegove djevojke na području Zagreba.

"Ušao je u moju spavaću sobu oko 1 sat, ponašao se kao psihopat, govorio mi je: ‘Neću te povrijediti.‘ Sjeo mi je na krevet, počeo me dirati. Vikala sam i nisam mogla disati. Smrdio je na alkohol. Otrčala sam u kupaonicu i zaključala se. On je lupao po vratima i potrgao ih", ispričala je žrtva.

Šišaković je rekao da je bio drogiran.

"Došao sam do kuće svoje djevojke i 10 minuta pokušavao ući gađajući vrata. Umjesto u stan na kat, otišao sam ravno u tu prostoriju u prizemlju. Vidio sam neku ženu koja je vrisnula. Bio sam pijan i drogiran i onda je ona uzela nož, njime mahala te se porezala, a ja sam joj ga uzeo. Kucao sam joj na vrata kupaonice da pitam treba li zvati hitnu. Tu večer samo sam htio ići spavati. Nisam je dirao", branio se Šišaković.

Pročitajte više