Osumnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić zakopao tisuće eura kraj kuće? Ovo su snimke

SINOĆ je u Srbiji priveden osumnjičeni za ubojstvo tročlane obitelji Đokić.

Kako javljaju srpski mediji, uhićen je Goran Džonić, bratić ubijenog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića.

Osumnjičeni ubojica i žrtve su bili vrlo bliski i znali su se cijelog života te nikad nisu imali međusobnih problema. Živio je nedaleko od obitelji Đokić, samo četiri kuće dalje.

Osumnjičeni rođak je saslušan u policiji, a kako je objavio Blic, za monstruozan je zločin okrivio svoju dvojicu sinova. Obojica sinova, kao i supruga osumnjičenog, ispitani su i svi su prošli poligrafsko testiranje.

Policija pronašla 43.000 eura?

Kako piše Telegraf, policija je navodno pronašla 43.000 eura. Sumnja se da je to novac koji je otet iz automobila obitelji Đokić nakon što su ubijeni.

U kući kraj koje je pronađen novac nitko ne živi. Nju je osumnjičeni Goran Džonić kupio sinu koji radi u vojsci. Dok je sin bio u službi, oko kuće su bili radnici koji su radili na završetku kuće i koji kažu da nisu čuli ni vidjeli ništa sumnjivo. To su, kažu, rekli i policiji.

Ipak, iza kuće se nalazi zapušteno zemljište s voćnjakom. Riječ je o prilično zarasloj zemlji, a baš u tom dijelu policija je otkrila da je komad zemlje raskopan. Oko tog dijela postavljene su policijske trake.

Dok prednji dio kuće gleda prema glavnoj ulici, stražnji dio gleda prema njivama i nalazi se uz put kojim je ubojica vjerojatno vodio Đokiće. U pitanju je nepristupačno područje koje je prilično zaklonjeno, pa je teško vidjeti da se išta događa.

Tu je policija navodno pronašla novac zakopan u zemlji.

Misleći da će uspjeti omesti trag policiji, Džonić je nakon zločina, kako se sumnja, dio svog plijena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim dijelom novca platio je dug i vjeruje se da ga je upravo taj postupak odao, odnosno da je zbog toga sumnja pala na njega.

 

Pročitajte više