Osumnjičenoj za ubojstvo sina zid prepun bijesnih komentara: "Kujo nedojebana, dabogda krepavala"

Foto: Facebook

POLICIJSKI službenici Sektora kriminalističke policije PU istarske i Policijske postaje Pula-Pola proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da su 32-godišnja hrvatska državljanka Chiara Rojnić i maloljetna hrvatska državljanka počinile kazneno djelo teško ubojstvo, a da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela.

>> TEŠKO UBOJSTVO Policija osumnjičila majku iz Pule da je u stanu ubila trogodišnjeg sina

Podsjetimo, jučer oko 9 sati nedaleko lučice Mandrač u Puli, na nepristupačnom terenu, pronađeno je mrtvo trogodišnje dijete. Utvrđeno je da je umrlo nasilnom smrću.

Majka, 32-godišnja Chiara Rojnić, preksinoć je oko ponoći policiji prijavila nestanak djeteta te je potom u srijedu ujutro odvela djelatnike policije na mjesto događaja, odnosno na mjesto pronalaska mrtvog djeteta, kilometar od lučice Mandrač.

Još od jučer, Facebook osumnjičene pun je bijesnih komentara građana koji su zgroženi činjenicom da je trogodišnje dijete tako brutalno ubijeno.

Chiarin profil je poluzatvoren pa su se brojni korisnici ove društvene mreže na nju okomili u komentaru jedne objave iz veljače jer je to prva objava na koju su mogli komentirati.

"Srce mi je zauzeto", napisala je Chiara Rojnić 21. veljače.

"zauzeto? a tebi je srce zauzeto jesi imala srca nauditi tom malom anđelu kujo nedojebenaaaaaa dabogda krepavala", napisala joj je jedna korisnica. 

"Baš se vidi da imaš lice đavolje, kako bi ti ja presudio!", napisao joj je jedan bijesni korisnik

"Kurvetino odvratna. Hladna ko led. Mali ti smetao za yebanje okolo", napisala je treća.

Ostali komentari su u sličnom otnu.

Chiara je u svom opisu na Facebooku napisala da voli adrenalin.

"Adrenalin su mi sportski ljepi.spusteni auti.uzivam u brzoj voznji. A volim i tebe", napisala je Ciara. Očito je ne krasi prevelika pismenost.

Pročitajte više