Osvoji punu stipendiju za američki studij

Foto: Press; Pet najboljih kandidata osvojit će vrijedne stipendije za američki studij Service Managementa koji se izvodi na dubrovačkom kampusu RIT Croatia

U suradnji s Adriatic Luxury Hotels, liderom u segmentu luksuznog hotelskog poslovanja u Hrvatskoj, RIT Croatia organizira natjecanje kojim će pet najboljih kandidata nagraditi vrijednim stipendijama za američki studij Service Managementa. Pobjednik natjecanja osvaja punu stipendiju od 27.200 eura. Saznaj više, prijavi se do 11.4.2023. i započni svoju karijeru u turizmu i uslužnim djelatnostima već sada!

Stipendiramo buduće lidere u turizmu

RIT Croatia, međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, i Adriatic Luxury Hotels traže mlade ljude koje zanima karijera u turizmu i uslužnim djelatnostima. Stipendira se četverogodišnji američki studij Service Managementa koji se izvodi u Dubrovniku na engleskom jeziku, a studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.
 

Foto: Press; Adriatic Luxury Hotels, lider u segmentu luksuznog hotelskog poslovanja u Hrvatskoj, dodjeljuje punu stipendiju u ovom natjecanju

Kao lider u segmentu luksuznog hotelskog poslovanja u Hrvatskoj, Adriatic Luxury Hotels (ALH) podržava kvalitetan razvoj budućih profesionalaca u turizmu i kontinuirano radi na stvaranju poticajnog radnog okruženja za stručnjake u ovoj industriji. S ciljem stvaranja pozitivnog doprinosa i u segmentu obrazovanja, ALH grupacija dodjeljuje punu stipendiju u ovom natjecanju.

Zašto se prijaviti na natjecanje?

  • Fond stipendija veći od 80.000 eura: dodjeljujemo 5 vrijednih stipendija za američki studij
  • Pobjednik osvaja punu stipendiju koju dodjeljuje Adriatic Luxury Hotels + RIT Croatia paket pogodnosti
  • Visoka kvaliteta studija + američka i hrvatska diploma = međunarodna karijera
  • Fokus na praktična znanja: tijekom studija čeka te 800 sati obvezne stručne prakse u području studija
  • Turizam je jedna od najdinamičnijih industrija u svijetu koja nudi neograničene mogućnosti za razvoj izazovne karijere 
  • Kvalitetno obrazovanje je ključno jer poslodavci traže kvalitetne i visokoobrazovane ljude

Finalisti dolaze u Dubrovnik na završni krug natjecanja

Na natjecanje se mogu prijaviti maturanti i osobe koje su u prethodne dvije godine završile srednju školu. Odabrani finalisti bit će pozvani u Dubrovnik, gdje će sudjelovati u dvodnevnom programu i gdje će se odvijati i završni krug intervjua s nastavnicima RIT Croatia i predstavnicima Adriatic Luxury Hotels. Kandidatima će RIT Croatia pokriti troškove puta i smještaja u Dubrovniku. Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju nalaze se ovdje.

Najboljima vrijedne nagrade

Prijave traju do 11.4.2023., a za one najbolje pripremili smo vrijedne nagrade u obliku stipendija. Ukupni fond nagrada iznosi 83.200 eura, a dodijelit ćemo ukupno pet stipendija kako slijedi:

1 x stipendija u iznosu 27.200 eura + RIT Croatia paket pogodnosti što uključuje članstvo u Eta Sigma Delta, međunarodnom udruženju najboljih studenata na studijskim programima iz turističko-hotelijerskih smjerova, kao i pravo prvenstva kod otvorenih studentskih poslova na RIT Croatia
1 x stipendija od 20.000 eura 
1 x stipendija u iznosu od 16.000 eura
1 x stipendija u iznosu od 12.000 eura
1 x stipendija u iznosu od 8.000 eura

Stipendije su nepovratna novčana sredstva koja se koriste za umanjenje iznosa školarine tijekom sve četiri godine studija. 

Rok za prijavu je 11. travnja 2023., a više informacija o natjecanju dostupno je ovdje

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (+ 385 (0) 20 433 000).

Pročitajte više