Otac monstrum s istoka Hrvatske nudio kćer (15) prijateljima i poznanicima

Ilustracija: 123RF

OTAC monstrum iz jednog mjesta na istoku Hrvatske slikao je svoju 15-godišnju kćer i nudio je prijateljima i poznanicima. 

Da sve bude još gore, on je profesor u jednoj školi. 

On je najmanje desetak ljudi poslao sliku svoje kćeri uz koju je napisao: "Ako je želiš, dogovorit ćemo se", javlja 24sata

Iz policije i Općinskog državnog odvjetništva rekli su da rade na slučaju, koji je u međuvremenu preuzelo Županijsko državno odvjetništvo za mladež. No kako je riječ o osjetljivom predmetu u kojemu je žrtva dijete, detalje ne žele niti smiju iznositi.

Otac i kći ne žive zajedno. Nakon rastave ona je ostala živjeti kod majke, a ocu je dolazila vikendima ili tijekom praznika. Otac, inače profesor u jednoj školi, iskorištavao je trenutke kad je provodio vrijeme s curicom kako bi je fotografirao. Fotografije je pohranjivao na računalo, da bi ih nakon odabira slao poznanicima ili ljudima za koje je mislio da bi mogli biti zainteresirani.

Nasreću, nitko nije odgovorio, a netko od potencijalnih klijenata ga je i prijavio policiji. Ako se pokrene istraga, a postoje indicije da je na njegovom računalu pronađeno dovoljno dokaza, prijeti mu deset godina zatvora.

Pročitajte više