Otac SDP-ovca Ranka Ostojića pijan se zabio u semafor

OTAC SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Splita Ranka Ostojića noćas je sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći na izlazu iz Marijanskog tunela.

Po pisanju Glasa Dalmacije P.Ostojić je na izlazu iz tunela udario u semafor, a na automobilu je nastala samo materijalna šteta te policiji nezgoda nije niti prijavljena. Splitski policajci tvrde kako ne izlaze na mjesto događaja ako postoji samo materijalna šteta pa niti ne znaju za ovu nesreću oca kandidata za gradonačelnika.

"Moj je otac imao sinoć prometnu nesreću udarivši u semafor u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, što je prometna nezgoda sa materijalnom štetom. Policija je utvrdila da je upravljao pod utjecajem alkohola i utvrdila okolnosti nezgode. Iz navedenog je jasno da sa ovom nezgodom nemam veze i da sinoć, kao niti ikada prije nisam intervenirao ni za njega niti za bilo koga drugog", poslao je za Index poruku kandidat za gradonačelnika Splita Ranko Ostojić te je dodao kako informacije o prometnim nezgodama daje policija i svaka osoba sukladno individualnoj odgovornosti snosi posljedice sukladno zakonu.

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više