Otac u Srbiji godinama držao curicu (8) za roba i mučio je: "Nađena je jedva živa"

OSMOGODIŠNJA djevojčica pronađena je "jedva živa" u stanu u Beogradu. Kako je rečeno Telegrafu, nju je otac Uroš Pašalić (37) godinama zlostavljao i držao zaključanu u stanu. Kada je pronađena, bila je u jako teškom stanju i izgladnjela. Navodno je zlostavljao i njezinu majku.

"On i ta žena, Ivana (45), koja je živjela s njim, oboje su narkomani, znali smo da je dijete unutra, ali nitko ih nije smio prijaviti. Bojali smo se... Prije dva tjedna smo čuli čudne zvukove, a onda smo vidjeli plavušu kako ide s masnicama, bio je mrak, ali mislimo da je to bila Ivana. On u tom stanu živi 10 godina, iznajmljuje ga. Svi smo bili u strahu od njega. Hitna pomoć je uzela dijete prije tri dana, mala je bila vidno loše. Strašno...", pričaju susjedi za Telegraf.

"Došla je isprebijana i krvava"

Za Urošem Pašalićem (37) je raspisana tjeralica nakon što je, kako je rečeno za Telegraf, njegova supruga Ivana s razbijenim nosom i podljevima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu djevojčica koja ima osam godina i koju drži kao roba. Policija je otišla na mjesto događaja i zatekla strašan prizor. Dijete je spašeno, a on je pobjegao", rekao je izvor iz istrage Telegrafu.

"Nakon što je dežurni zamjenik Prvog osnovnog javnog tužiteljstva u Beogradu obaviješten o nasilju nad partnericom i djetetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bijeg, izdan je nalog za raspisivanje tjeralice", objavili su iz tužiteljstva.

Pročitajte više