Otkrivamo: Gdje je novac i kako ga steći!

FINANCIJSKI preporod jednostavan je i dokazan plan u deset koraka pomoću kojeg postajete financijski slobodni. Otkriven u istoimenoj knjizi, Financijski preporod reći će vam točno kako ćete eliminirati baš sve svoje kredite i ostale dugove, a novac koji ste do sada bacali na rastuće kamate ulagati u sigurnu gradnju osobnog bogatstva za lagodan život sebe i svojih najmilijih - te pritom spavate snom pravednika.

To je puno bolje od kopanja po kontejnerima za smeće i sakupljanja boca, što čeka one koji na vrijeme ne osiguraju svoju budućnost. Nemojte živjeti u iluziju da će se za vas pobrinuti političari - znate i sami da njih zanimaju samo fotelje!

Nemojte zavidjeti bogatima - postanite jedan od njih

Istraživanja pokazuju da više vremena provodimo razmišljajući o tome što obući nego kako raspolagati svojim novcem. Škole i fakulteti ne uče nas ni najosnovnijim informacijama o osobnim financijama - a one su nužne za preživljavanje u današnjem svijetu. U nedostatku istine, kako raspolagati novcem govore vam mediji i reklamna industrija, potičući da trošite novac kojeg nemate na stvari koje vam ne trebaju kako bi impresionirali ljude do kojih vam ionako nije stalo...

Dobra vijest glasi da je od sada prevladavanje financijskog neznanja lako.  Sve što trebati znati o novcu i kako ga imati puno, puno više otkriva vam bestseler Financijski preporod - prva knjiga o osobnim financijama nekog domaćeg autora, prilagođena hrvatskim specifičnostima.

Novčane tajne financijskog "geeka" za koje se bankari i trgovci mole da nikada ne otkrijete!

Čitajući Financijski preporod, saznati ćete kako vas lažu, kradu te brojnim trikovima odvlače sve dublje i dublje u dugove. Postati ćete neranjivi na stalno rastuće kamate, stanje u gospodarstvu, svakodnevna poskupljenja hrane, struje, režija i goriva pa čak i na mogući gubitak posla. Ponajviše, spoznat ćete kako postići da novac radi za vas umjesto da vi radite za njega!
"Bez novčanih problema vaš će život krenuti drugim, sretnijim putem", kaže autor knjige Sanjin Frlan. Taj financijski "geek" bez dlake na jeziku nervira mnoge moćnike, ali zato obogaćuje one koji primjenjuju njegove savjete. Jednom kada krenete s Financijskim preporodom bit ćete zapanjeni kako se brzo vaši dugovi tope, a vaša imovina, ušteđevina i investicije rastu!

Ako imate kredite, možete ih eliminirati - ili vraćam novac

"Moja vjera u Financijski preporod tolika je da svim kupcima dajem jednogodišnju bezuvjetnu 100 postotnu garanciju", kaže financijski stručnjak čija knjiga sve više građana Hrvatske izvlači iz dužničkog ropstva i stavlja na životni put u kojem novac jednostavno nije problem.

"Dajte mojoj knjizi poštenu priliku i ako pomoću njenih savjeta ne uspijete eliminirati kredite i ostale dugove te stvarati osobno bogatstvo za lagodan život i sigurnu mirovinu, vratite mi je bilo kada tijekom idućih 365 dana i dobiti ćete natrag njenu punu cijenu, odmah i bez pitanja", svjedoči autor i nastavlja: "Hoćete li pročitati moju knjigu ili ne, neće utjecati na moj život - ali hoće na vaš!"

Besplatno!

Autorovo povjerenje u Financijski preporod potvrđuje i činjenica da njegovo prvo poglavlje možete potpuno besplatno preuzeti u pdf formatu sa web stranica www.financijskipreporod.com.

Da bi što prije započeli eliminirati dugove i stvarati osobno bogatstvo kliknite ovdje.

Sponzorirani članak

Pročitajte više