Otkriveno tko je žena koja je sletjela autom u Savu i poginula. Tražili su je danima

Foto: Plus Portal

POTVRĐEN je identitet 48-godišnje žene čije je tijelo u četvrtak prijepodne pronađeno u automobilu u rijeci Savi, na području Slavonskog Broda. Za njom se tragalo tri dana, a pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja. Iz brodsko-posavske policije su objavili kako je potvrđen njezin identitet.

Utvrđeno je da se radi o 48-godišnjakinji čiji je nestanak policiji prijavljen 27. prosinca. Pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela, ističu u policiji.

Iz Save u Slavonskom Brodu u četvrtak je izvučen osobni automobil u kojem je pronađeno tijelo žene, a iz policije su započeli s očevidom i utvrđivanjem identiteta pronađene osobe. Vozilo su u rijeci locirali pripadnici slavonskobrodske HGSS-ove stanice koji su se u potragu, na poziv policije, uključili popodne.

Tragovi automobila koji završavaju u rijeci pronađeni su u Ulici Stjepana Radića, ispod visećeg mosta koji nosi naftno-plinski cjevovod prema rafineriji nafte u Bosanskom Brodu. Automobil je pronađen 60-ak metara nizvodno od mjesta na kojem tragovi završavaju u Savi.

Na temelju tog vozila izvučenog iz Save pretpostavlja se kako je riječ o ženi iz Sibinja koja se 26. prosinca oko 23 sata odvezla od obiteljske kuće Škodom Fabijom bijele boje.

Pročitajte više