Otmica studentice u SAD-u: Pronađena gola u podrumu, prekrivena ugljenom

Foto: Facebook

STUDENTICA iz Ute, koja je proglašena nestalom prošloga tjedna, pronađena je prekrivena ugljenom u podrumu kuće 39-godišnjeg Brenta Browna.

Brown je uhićen i optužen za otmicu i silovanje, piše NBC News.

Madelyn Allen (19) je zadnji puta viđena 12. prosinca oko 21:22 kako izlazi iz studentskog doma. Pronađena je pet dana kasnije, u subotu navečer, u podrumu kuće u okrugu Wayne.

 

Allen je navela da je Browna upoznala na internetu te da je on došao po nju svojim vozilom na večer nestanka. Allen je svojim roditeljima 14. prosinca poslala čudnu poruku u kojoj je samo rekla "da ih voli".

Roditelji su zatim kontaktirali nadležne službe i policiju, koja je pomoću lokacije njenog mobitela započela pretragu određenih područja. Kada su prišli kući Browna, pogledali su kroz prozor na podrumu i vidjeli tamo osobu svijetle kose i male građe.

Držao ju je u "skladištu za ugljen"

Službenici su pokucali na vrata, a Brown im je rekao da u kući nema nikoga osim njega. Također je odbio dopustiti istražiteljima da pretraže kuću bez dopuštenja njegovih roditelja, koji su vlasnici nekretnine.

Vlasti su kontaktirale roditelje i dobili dozvolu za pretragu objekta. U podrumu su našli studenticu koju je Brown zapravo skrivao u "skladištu za ugljen". Allen je bila gola i potpuno prekrivena ugljenom, navodi se u izvješću policije.

U podrumu je pronađen pištolj. Brown je navodno priznao istražiteljima da je isključio mobitel studentice nakon što ju je pokupio i da joj ga je vratio samo jednom, kako bi joj dozvolio "da pošalje poruku svojim roditeljima".

Allen je navela da ju je Brown silovao više puta, gušio je, pokrivao joj rukom nos i usta sve dok nije mogla disati. Zaprijetio joj je da će nauditi njezinoj obitelji ako ikome kaže gdje se nalazi.

Pročitajte više