Ovo je kuća u kojoj je ubojica oteo ženu, tu se skrivala kod tete. Upucao joj rođaka

Nizama Hećimović, žena koju je Nermin Sulejmanović brutalno pretukao pa usmrtio pucnjem iz pištolja, skrivala se kod svoje tete u kući. Sulejmanović je zločinački pohod ipak počeo u gradu ubivši Ondera Džengisa i njegovog sina Denisa Džengisa, a potom je došao u ovu kuću, gdje je oteo Nizamu i ranio njenog rođaka, piše N1 BiH.

Policija obavlja očevid u toj kući. Nizamin rođak zadobio je ozljede ekstremiteta i srećom nije životno ugrožen.

Sulejmanović je oteo Nizamu i odveo je na vikendicu u Šibovac, gdje ju je brutalno pretukao i potom usmrtio. Sve je prenosio uživo na Instagramu.

Obavljen očevid i u vikendici u kojoj je ubio bivšu nevjenčanu suprugu pred bebom pa onda i sebe 

Policijski službenici MUP-a Tuzlanskog kantona završili su prethodno očevid u vikendici, u mjestu Šibovac, gdje je Nermin Sulejmanović prvo brutalno tukao, a onda i ubio svoju bivšu nevjenčanu suprugu s kojom ima dijete te na kraju i sebi oduzeo život. 

Jednogodišnje dijete bilo je prisutno tijekom ubojstva, ali nije ozlijeđeno. Beba je pregledana u tuzlanskoj bolnici i nema ozljeda te je, prema riječima nadležnih, zbrinuta.

Ranjena kći i sestra ubijenih oca i sina

Ranjena je, prema najnovijim informacijama, kći i sestra oca i sina koje je u gradu ubio Sulejmanović. Kako je izjavio ministar unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona Hajrudin Mehanović, imali su odnos sa Sulejmanovićem koji se veže za njihovu kćer odnosno sestru i ona je danas ranjena te je u tijeku sudski proces vezan za njihov slučaj.

Kako je kazao Mehanović, ova žrtva je prošlog mjeseca policiji prijavila Sulejmanovića za nasilje u obitelji, ali je pred sudom povukla izjavu te sud nije odredio mjere zabrane prilaska ili neke druge. 

No glasnogovornik tužiteljstva Admir Arnautović rekao je da je isto prijavila i prije tri-četiri dana, no čini se da se opet ponovio isti scenarij. 

Prijavila ga i prije tri dana

"Prijava je bila upućena prije tri ili četiri dana. I kada smo krenuli u dokumentiranje tog događaja, korištene su blagodati zakona, odnosno mogućnost nesvjedočenja, tako da se odustalo od same kaznene prijave za nasilje u obitelji", pojasnio je Arnautović, prenose Nezavisne Novine.

"Ima tih prijava. Međutim, ono što moramo reći jest da su se uvijek koristile blagodati zakona, odnosno odustajalo se od svjedočenja vezano za ovo kazneno djelo nasilje u obitelji. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je od ranije poznata policiji i Tužilaštvu", dodao je Arnautović.

Tijekom službenog obraćanja javnosti glasnogovornik ove pravosudne institucije Admir Arnautović potvrdio je da je Sulejmanović od ranije bio poznat i policiji i tužiteljstvu. "Radi se o osobi koja je više puta bila osuđivana za različita kaznena djela. Osuđivan je prije 15-ak godina za pokušaj ubojstva. Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti", rekao je Arnautović. On je potvrdio i da je Sulejmanović imao prijave za nasilje u obitelji.

Pročitajte više