Ovo je monstrum koji je zbog brašna ubio starca i pretukao staricu u Solinu

Foto: Facebook

SINOĆ je u Solinu pronađen mrtav 92-godišnji Vicenco U., a njegova 87-godišnja supruga Senka U. s teškim i po život opasnim ozljedama prevezena je u splitsku bolnicu.

Pokucao im na vrata i tražio brašno za palačinke. Onda ih je brutalno ubio

Njih je oštro-tupim predmetom napao njihov 24-godišnji susjed. Prema posljednjim informacijama, Vicenca nije ubio, a Senku pretukao batom za meso kako se prvotno nagađalo, nego čekićem. Užas se odvijao u četvrtak oko 18.45 sati na solinskoj Širini, na drugom katu zgrade u Ulici Stjepana Radića 8.

Pretučena starica koja je zadobila teške ozljede u predjelu glave, istražiteljima je ispričala da je mladi susjed pokucao na vrata njihova stana. Tražio je brašno za palačinke, a navodno nije bio zadovoljan količinom koju je dobio te je krvnički premlatio stari bračni par. Učinio je to čekićem, koji je u petak ujutro i pronađen.

Kako se neslužbeno doznaje, zbog brašna za palačinke starca je ubio, a staricu teško ozlijedio 24-godišnji Luka Juretić. 

Ovo je monstrum koji je ubio starca i teško ozlijedio staricu

Sudeći prema njegovu Facebook profilu, završio je obrtničku školu, a napisao je da radi za splitsku Torcidu.

Objavljivao je uglavom metal spotove, a iz njegova se profila može iščitati i da je veliki fan filma 300.

Nakon svega, ukrao im je nakit, novac i druge predmete iz stana

Nakon što je počinio ubojstvo, a jedva živu staricu ostavio da leži na podu, Juretić im je ukrao nakit, novac i druge predmete iz stana, no još uvijek nije posve jasno je li krađu planirao pa mu je brašno poslužilo tek kao izlika da bi mu nesretni starci otvorili vrata ili je krađu isplanirao u hodu.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjak se sumnjiči kako je jučer u 18.20 došao na vrata stana 92-godišnjaka i 87-godišnjakinje, tražeći od njih prehrambeni artikl da bi ih potom iznenada počeo udarati tupo-tvrdim, kao i oštrim predmetom nanijevši muškarcu više udaraca po glavi i tijelu od kojih je preminuo, dok je ženi također zadao više udaraca i nanio joj teške tjelesne ozljede glave i tijela zbog čega je hospitalizirana u bolnici”. propćili su danas iz policije. 

Mladić je pritvoren, a policija ga sumnjiči da je na okrutan i podmukao način i iz koristoljublja počinio kaznena djela teškog ubojstva i pokušaja teškog ubojstva.

Pročitajte više