Ovo je Shani Gabai. Hamasovci je ubili na festivalu, tijelo je identificirano

Foto: Twitter

Tijelo Shani Gabaije (26), stanovnice izraelskog mjesta Yokne'am koja je radila kao zaštitarka na glazbenom festivalu Supernova i čije se boravište nije znalo od 7. listopada, identificirano je jučer nakon što je pronađeno u Izraelu.

Shani se posljednji put javila prijateljima nakon što ju je u nogu ustrijelio terorist Hamasa, no nakon toga kontakt je prekinut. Ispraćaj će biti održan danas u 15 sati.

Gradonačelnik Yokne'ama Simon Alfasi hvalio je Shani na Facebooku: "Naše Shani više nema. Srce nam je razbijeno u komadiće. Plačemo i odbijamo vjerovati; toliko smo se nadali drugačijem kraju. 47 dana smo se nadali, a onda smo jutros primili gorku vijest da je Shani ubijena na crnu subotu", dodao je Alfasi. 

"Moje srce je s njezinim dragim roditeljima Yaakovom i Michalom, njezinim bratom Avielom i sestrom Nitsan, koji su sedam tjedana pogledali ispod svakog kamena i otišli na svako mjesto na svijetu kako bi je pronašli. Borili su se i vikali 'dovedite je kući'. Voljena Shani imala je samo 26 godina. Bila je mlada, kvalitetna i talentirana osoba. Fantastična kći, sestra i prijateljica", zaključio je.

Pročitajte više