Ovo su žrtve masakra u Zagrebu, ubijene žene su bile sestre

U NOVOM ZAGREBU, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. Ubojica se dao u bijeg te je u 4 sata ujutro potvrđeno da je počinio samoubojstvo.

Ubojica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice. 

Među ostalima, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin.

Nesretna je Maja za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan.

Prema prvim i neslužbenim informacijama, ubojica je najvjerojatnije Majin dečko.

Ubio tri žene, dva muškarca i dijete

Podsjetimo, u Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se u četvrtak nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece.

Policija je dojavu dobila oko 21:30. Uskoro je velik dio Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cijevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil. Oko 1 sat ujutro pojavila se informacija da je ubojica uhvaćen, no to je uskoro na presici demantirala sama policija. Tada je rečeno da se potraga proširila na cijelu zemlju. Na kraju je ubojica na području Brezovice počinio samoubojstvo. Tijekom jutra trebalo bi biti poznato više detalja.

Pročitajte više