Lesinger od suda zatražila zabranu snimke Latinice: Tužit ću Podumljaka!

TOMISLAV KARAMARKO, ministar unutarnjih poslova, danas je najavio tužbu protiv Munira Podumljaka zbog tvrdnji koje je iznio u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva kao i zbog priopćenja u kojima se sugerira da je u sukobu interesa. No, čini se da nije jedini koji će tužiti Podumljaka s obzirom da je tužbu najavila i Gordana Lesinger. Naime, riječ o bivšoj glasnogovornici SOA-e za koju Podumljak tvrdi da je rekla kako je "ministar objasnio svima u uredu SOA-e da je vlasničke udjele u tvrtki Soboli prenio na odvjetnički ured Hanžeković!".

Podumljak želi čuti samo ono što mu odgovara

"Podumljak i ja smo očito bili na dva različita panela ili g. Podumljak želi čuti samo ono što njegovoj istini odgovara!", tvrdi Lesinger dodajući da je još  jedna u nizu izrečenih neistina kojom Podumljak želi naštetiti ministru Karamarku.

"Nikada nisam bila gošća u Latinici nego sam se usputno uključila kako bih demantirala neistine iznesene u prilozima koji su tamo bili javno prikazani. Kako je panel bio otvoren za građane  koji su se uključili u raspravu, uključila sam se i ja kao bivša glasnogovornica a ne tajnica!", kaže Lesinger dodajući da neće dozvoliti Podumljaku da se koristi njenim imenom u osobnom sukobu s ministrom te je najavila zbog nanesene štete javno  se sučeliti s Podumljakom na sudu. 

Uskoro snimka

Podumljak tvrdi da je Lesinger pred "stotinu svjedoka", javno rekla da je ministar objasnio svima u uredu SOA-e da je vlasničke udjele u tvrtki Soboli prenio na odvjetnički ured Hanžeković.

"Snimka će u cijelosti uskoro biti objavljena", rekao je Podumljak.

Lesinger: Želim zaštiti privatnost

"Obzirom sam danas zamolila g. Podumljaka da moje ime i moju obranu ministra Karamarka prestane ismijavati i od nje praviti cirkus ponovno demantiram g. Podumljaka koji tvrdi kako će snimka će u cijelosti uskoro biti objavljena. Obzirom sam privatna osoba i želim zaštiti svoju privatnost, od suda sam tražila zaštitu i zabranu daljnje zloporabe mene i mojega imena u obračunu s Ministrom", stoji u zahtjevu za objavom ispravke informacije koju je na adresu Indexa stiglo od Gordane Lesinger.

U prilogu je dostavljena i kopija tužbe.

"S Podumljakom se mogu sučeliti i javno gdje i kada on poželi, bez kamera jer sam privatna osoba!", zaključuje Lesinger na kraju

Pročitajte više