Par iz Indije doletio u SAD da bi pretukao svoju snahu

Foto: 123rf

BRAČNI par iz Indije doputovao je u 13.000 kilometara udaljenu Floridu kako bi pomogli "disciplinirati" svoju snahu, objavila je policija, prenosi BBC.


Jasbir Kalsi u dobi od 67 godina i Bhupinder u dobi od 62 godine doputovali su iz regije Punjab u okrug Hillsborough kako bi pomogli "savjetovati i disciplinirati" suprugu svojega sina.

Pretukli sinovu suprugu kako bi je "disciplinirali"

Njihovu snahu, Silky Gaind, pretučenu i punu modrica pronašli su policajci, nakon što je uspjela poslati poruku svojim roditeljima o tome što se događa. 

Njezin suprug i njegovi roditelji sada se suočavaju s nekoliko optužbi, uključujući i onu za nanošenje tjelesnih ozljeda. 


Kada su policajci došli kako bi iz te kuće odveli Gaind i njezinu jednogodišnju kćer, roditelji njezinog supruga spriječili su ih da uđu te su morali pozvati pojačanje.

Na saslušanju pred sudom Gaind je izjavila kako se zbog supruga boji za svoj život.

"Strah me, jer mi je govorio da će me ubiti ako pozovem policiju. Pretukao bi me nasmrt, znate? Rekao mi je kako će policiji trebati deset minuta da dođe do naše kuće, a da će prije toga on ubiti mene, a potom i sebe", prenosi BBC.

Njezin svekar optužen je za teški napad nožem jer joj je držao nož pod vratom, dok je njezin suprug optužen za nanošenje tjelesnih ozljeda. Obojica su optužena za protupravno pritvaranje i zlostavljanje djeteta.

Njezina svekrva optužena je za obiteljsko nasilje, ali i zato što nije prijavila zlostavljanje djeteta.

Pročitajte više