Parkirao traktor ispod sata na Jelačić placu

TRAKTOR parkiran ispod sata na Trgu bana Josipa Jelačića nesvakidašnja je slika koju su Zagrepčani jutros mogli vidjeti na središnjem gradskom trgu.

Naime, jutros oko 9,20 sati građane koji su se zatekli na trgu iznenadio je dolazak traktora. Nepoznati se muškarac dovezao i parkirao ispod sata, mjesta koje Zagrepčanima često služi kao točka susreta.

Zbunjeni građani u prvi mah su mogli pomisliti da će Jelačić plac biti poprište prosvjeda seljaka, snimanja filma ili nekakve promidžbene akcije. Ubrzo je došla policija i uhitila muškarca, koji je učinio prekršaj ulaskom traktora na pješačku zonu.

U policijskoj postaji se pokazalo da se iz Svetog Ivana Zeline kraj Zagreba dovezla traktorom 46-godišnja duševno poremećena osoba.

"Muškarac je nakon razgovora u policiji prevezen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče, a njegov brat je došao po traktor i odvezao ga izvan grada", kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama, dodavši da policija još nije utvrdila kojim pravcem je došao iz Svetog Ivana Zeline.

Pročitajte više