Pedofil godinama zlostavljao curicu u SAD-u. Na suđenju: "Volio sam je"

Foto: EPA (nije fotografija događaja u članku)

PEDOFIL koji je godinama seksualno zlostavljao malenu djevojčicu pokušao je na suđenju opravdati svoje postupke time što "ju je volio".

Donald Glynn Caple (69) iz Arkansasa uhićen je 2018. godine zbog silovanja maloljetne osobe, a ove srijede je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Djevojčica, koja sada ima 13 godina, rekla je na suđenju kako i dalje pokušava shvatiti da ona nije kriva za ono što joj se dogodilo. Ispričala je kako je zlostavljanje počelo kada je imala samo četiri godine. Od jedne prijateljice čula je za riječ "seks" i pitala Caplea što ona znači. 

Sve ispričala školskom savjetniku

Shvatila je da joj čini nedozvoljene stvari kada je imala 10 godina, krajem 2017. godine, i zamolila ga da prestane. No Caple je nastavio i ona se onda povjerila školskom savjetniku koji je odmah kontaktirao nadležne službe, piše The Sun.

"Bio sam slab. Radio sam stvari koje nisam smio. Znao sam to. Čak sam joj pokušao reći da to ne smijemo raditi", rekao je Caple tijekom suđenja i pokušao opravdati svoje postupke time što "ju je volio".

Donald Glynn Caple našao je svoju žrtvu tako što je njenoj obitelji ponudio da besplatno žive u njegovoj kući, a on je onda čuvao djevojčicu i njezinog brata. Čeka ga još jedna optužnica za silovanje u susjednom okrugu.

Pročitajte više