Pedofil otkrio kako je oteo curicu pa priznao: Šišao sam je i zlostavljao

Foto: Telegraf

SRPSKA policija u nedjelju je nakon nezapamćene potrage uhitila srpskog pedofila i otmičara Ninoslava Jovanovića, u javnosti poznatog i pod nadimkom Malčanski berberin (Malčanski brijač).

Za Jovanovićem je policija tragala 17 dana nakon što je 20. prosinca oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku. K., koja je pronađena 29 prosinca, ali manijak koji ju je oteo je bio pobjegao. Ubrzo nakon što je u nedjelju viđen u jednoj kući u Malči, policajci su ga pronašli i uhitili.

Otkrio kako je oteo curicu

Jovanović je u međuvremenu ispitan, a istražiteljima je otkrio kako je oteo curicu i kako ju je zastrašivao tijekom otmice. 

Dvanaestogodišnju Moniku K. Malčanski brijač na prevaru je uveo u auto tako što ju je uvjerio da je novi električar u školi. Kada je djevojčica shvatila da je muškarac vodi negdje drugdje, rekao joj je da je njezin otac "ukrao neke dragocjenosti i da ju je oteo dok ih ne vrati, piše Blic.

Priznao da je djevojčicu šišao i zlostavljao u više navrata

Monstrum je na saslušanju ispričao da je djevojčicu šišao i zlostavljao u više navrata, a da je, kada je pokušala pobjeći, prijetio da će joj ubiti oca.

O kakvom se monstrumu radi svjedoči i to, piše Blic, što o zlostavljanju djeteta nije govorio kao da se radi o silovanju.

Prema neslužbenim informacijama, Malčanski brijač je objasnio da je krajem lipnja nakon što je zbog neslaganja s roditeljima otišao od kuće, živio u šumi i hranio se na obližnjim poljima. 

Automobil Fiat Punto navodno nije planirao ukrasti, nego mu je to palo na pamet dok je na imanju jednog rođaka tragao za hranom, znajući pritom gdje se nalaze ključevi.

Kad je djevojčica htjela pobjeći, prijetio joj je da će joj ubiti oca

Jovanović je ukradenim automobilom došao nadomak zemunice kod Malčanske petlje gdje je, kako je potvrdio, prvi put šišao i zlostavljao djevojčicu. Noćili su u improviziranom šatoru, u vreći za spavanje. 

"Htio je nastaviti kolima, ali je udario u drvo pa ga je morao ostaviti. Krenuli su pješice prugom ka Svrljigu koja je zatvorena zbog rekonstrukcije, gdje ih je kod Niševca 21. prosinca vidio jedan čovjek, ali ništa nije posumnjao jer javnost još nije znala za otmicu. Preko sela Palilula, prugom, došli su u Svrljiški Miljkovac gdje su noćili u kući u senu pod krovom", ispričao je izvor Blica.

Nakon toga, Jovanović je djevojčicu vodio ka selu Orešac jer je znao da tast njegovog brata ondje ima kuću u kojoj nitko ne živi. Djevojčica je iz te kuće pokušala pobjeći, ali nije uspjela.

"Izašla je sama na ulicu, ali je Jovanović sustigao i vratio. Izbezumljena djevojčica je plakala i molila da je pusti, ali joj je Jovanović zaprijetio da će joj ubiti oca", ispričao je izvor.
 

Pročitajte više