Pedofilu i curici nema traga. Srpska policija objavila njegovu najnoviju sliku

Foto: Srpska policija, Blic

SRPSKI MUP je poslao još jedan apel zbog potrage za Monikom Karimanović koje nema već sedam dana te je objavio najnoviju fotografiju osumnjičenog. Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski brijač, koji je osumnjičen za njenu otmicu, sada izgleda kao na priloženoj fotografiji.

Sumnja se da je djevojčicu oteo negdje u okolini Knjaževca.

Policija je priopćila da Jovanović sada izgleda kao na fotografiji, s tim da možda ima bradu staru 7,8 dana, koliko je u bijegu, javlja Blic.

Za njim tragaju tamošnje specijalne jedinice MUP-a, 600 policajaca, psi tragači, a na terenu su i helikopteri. 

Potraga trajala cijelu noć 

Sumnjiči se da je prije nekoliko dana kod Niša oteo 12-godišnju Moniku Karimanović.

>> Srpski pedofil "Malčanski brijač" opet oteo curicu, policija ga locirala

Podsjetimo, djevojčica je nestala prije točno tjedan dana, 20. prosinca, a zadnji put je viđena oko 7:20 kad je krenula u školu. Nakon toga joj se počeo gubiti svaki trag. 

Pronađena kosa za koju se sumnja da je Monikina

Opsežna potraga trajala je cijele noći, a policija pretražuje svaku lokaciju za koju se sumnja da bi ju Jovanović mogao iskoristiti kao skrovište. 

Jedna od dojava je otkrila kako je Malčanski brijač viđen kako s djevojčicom ide niz prugu.

Također, potraga po okolnim selima otkrila je kako je provaljeno u tri kuće te je iz njih uzimana hrana. Osim toga, u jednoj štali pronađena je kosa za koju se sumnja da je Monikina. 

Pronađeni su i tragovi koji bi mogli pomoći u razotkrivanju zločina. Naime, kuća u kojoj su pronađeni tragovi njihova boravka pripada ocu supruge Jovanovićevog brata, a viđeni su i dupli tragovi stopala za koje se sumnja kako pripadaju otmičaru i žrtvi. 

Pročitajte više