petero ozlijeđenih iz današnjeg sudara tramvaja i miješalice zadržano u bolnicama

Od tridesetsedmero ozlijeđenih u današnjem sudaru tramvaja i kamionamiješalice u središtu Zagreba koji su zaprimljeni u četirima zagrebačkim bolnicama petero je zadržano na bolničkom liječenju, no kako su izvijestili dežurni liječnici, nije riječ o ozljedama opasnima za život.

Najveći broj ozlijeđenih, sedamnaest, Hitna je pomoć odvezla u Kliniku za traumatologiju. Po riječima dežurnog liječnika Nenada Somuna, troje ozlijeđenih (uključivo i vozača kamiona) zadržano je na bolničkom liječenju, a ostali su pušteni kućama.

Devetero ozlijeđenih obrađeno je u Kliničkoj bolnici "Sestara milosrdnica". Dežurni liječnik Milan Vukelić objasnio je kako je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama i svi osim jedne putnice, koja je zadržana iz opreza, pušteni su kućama nakon obrade.

Opća bolnica "Sveti Duh" zaprimila je osmero ozlijeđenih od kojih je sedmero nakon obrade pušteno kućama, a jedna je teže ozlijeđena osoba, ali ozljede nisu opasne po život, zadržana na liječenju, izvijestio je liječnik Slaven Simon.

Troje ozlijeđenih u današnjem sudaru koje je Hitna pomoć prevezla u Kliničku bolnicu "Merkur" pušteni su nakon obrade kućama, rekao je liječnik Slaven Šuknaić.

Na raskrižju Ilice i Medulićeve ulice danas je u 14,10 sati u prednja kola tramvaja broj 11 udario kamion-miješalica za beton.

Po riječima glasnogovornice zagrebačke Policijske uprave Gordane Vulame kamion-miješalica skretao je iz Medulićeve u Ilicu prema Britanskom trgu, a sudar se dogodio jer vozač kamiona nije poštivao znak pripadnika prometne jedinice mladeži koji je regulirao promet na raskrižju.

Automobilski i tramvajski promet Ilicom uspostavljen je oko 16 sati.

Pročitajte više