Petra Sanader pozirala sa skupim satom, pokrenula lavinu: Je li Ćaća sakrio satove kod nje u SAD-u?

Screenshot: RTL

NAKON što je Petra Sanader objavila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira s naizgled skupocjenim satom, nije trebalo dugo čekati na reakciju institucija, piše RTL.

Fotografija je ponovno aktualizirala pitanje - gdje je nestala skupocjena kolekcija satova Ive Sanadera, koju ni USKOK u pretresima prije šest godina nije uspio pronaći?

Sat na fotografiji navodno spada upravo u tu kolekciju. Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović odbacio je medijske navode o tome da ga je baš zbog toga kontaktirao USKOK.

"To nije točno. Taj sat nije sat Ive Sanadera, to je sat Petre Sanader, a odakle joj - ja nemam pojma", rekao je Prodanović.

Kolekcija satova od 200.000 eura


Podsjetimo, afera Satovi samo je jedna od afera u mandatu bivšeg HDZ-ovog premijera Sanadera, koji je navodno imao kolekciju luksuznih satova ukupne vrijednosti oko 200.000 eura. Ista nije bila prijavljena u njegovoj imovinskoj kartici.

Sva pronađena Sanaderova imovina blokirana je još u istrazi afere Ina-Mol.

Petra Sanader nedavno je usmjerila javnu pozornost na obitelj i objavljivanjem fotografija s proslave na jahti. Bez njezinih fotografija ljetovanje na luksuznoj jahti prijatelja ive Sanadera ostala bi nepoznata široj javnosti, a afera Satovi bi ostala zakopana u 2008. godini.

> Sanaderovi s talijanske jahte sa šampanjcem u ruci pozdravili hrvatsko pravosuđe

> FOTO Sanaderovi feštali na jahti koja košta do milijun kuna tjedno: "Tri dana za tri godine zatvora"

Pročitajte više