Pijana vozačica (28) u Slavonskom Brodu skrivila dvije nesreće u pet minuta

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

Jučer poslijepodne je 28-godišnja pijana vozačica u Slavonskom Brodu osobnim automobilom prouzrokovala dvije prometne nesreće u razmaku od pet minuta te pobjegla s mjesta događaja. No, policijski službenici su ju ubrzo pronašli.

Prvu prometnu nesreću je prouzrokovala u 15.45, u Vinogorčevoj ulici, kada je upravljajući osobnim automobilom prilikom okretanja, krećući se vožnjom unatrag, udarila u prednji dio parkiranog osobnog automobila.

Nakon navedenoga se odvezla s mjesta događaja prometne nesreće, ne razmijenivši osobne podatke o sebi i vozilu s drugim oštećenim sudionikom te je oko 15.50, u Orahovoj ulici, prouzrokovala i drugu prometnu nesreću, priopćila je PU brodsko-posavska. Također je krećući se vožnjom unatrag stražnjim dijelom automobila udarila u drugi parkirani osobni automobil.

Napuhala je 1.41 promil

Policijski službenici su 28-godišnjakinju ubrzo pronašli i alkotestirali te je u njenom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1.41 promila.

Policija je protiv djevojke podnijela odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Pročitajte više