Plenković: Ako je mogla Europa, zašto nam Milanović i jataci ne čestitaju na pobjedi?

Foto: Screenshot Facebook

Predsjednika HDZ-a i tehničkog premijera Andreja Plenkovića jako je, po svemu sudeći, pogodilo to što mu na relativnoj pobjedi HDZ-a na izborima nisu čestitale ostale stranke, a posebno "Milanović i njegovi jataci".

Nakon što se požalio na to u par navrata na presici u Bruxellesu, žalopojku je objavio i na Fejsu. 

Prenosimo je u nastavku. 

"Ako je mogla Europa, mogli su nam i Milanović i njegovi jataci čestitati na pobjedi. Pristojno i kulturno, civilizirano

Šefovi vlada i država danas su mi čestitali na pobjedi, žele da i dalje ide smjerom sigurnosti i stabilnosti, da brzo formiramo novu parlamentarnu većinu te nastavimo raditi na boljitku građana i osnaživanju nacionalne ekonomije. Koleg(ic)ama sam se ispričao da ću se morati malo prije kraja ovog sastanka Europskog vijeća vratiti u Zagreb kako bih krenuo u razgovore s potencijalnim partnerima, s ozbiljnim i odgovornim akterima, o sastavljanju vlade.

Hrvatski građani su kaznili ovu Milanovićevu koaliciju nebitnog naziva. No on nije u stanju priznati poraz, pa naokolo zivka tvrdeći da ga 'ovaj ili onaj podržava'. Po običaju laže, nastoji zbuniti ljude, loviti u mutnom. Nema nikakve šanse da on i njegova posrnula partija formiraju Vladu. Za razliku od SDP-a i ostalih njegovih jataka, ja sam jučer čestitao svima koji su ušli u sabot. I onima koje smo porazili", stoji u Plenkovićevoj objavi. 

Ako je mogla Europa, mogli su nam i Milanović i njegovi jataci čestitati na pobjedi. Pristojno i kulturno,...

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Thursday, April 18, 2024

 

Pročitajte više