Pogledajte snimku privođenja trojice u BiH koji su na TikToku objavili da drže Danku

Foto: Screenshot

Trojica muškaraca koje je sinoć uhitila Federalna uprava policije (FUP), a po nalogu policije Srbije, dovedena su sinoć u prostorije FUP-a u Sarajevu na daljnje postupanje.

 

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine na osnovu informacija Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, Uprave za tehniku, uhitila je tri osobe osumnjičene da su preko društvene mreže TikTok objavile da su povezane s nestankom djevojčice Danke Ilić.

Uhićeni su B. T. (2002.), M. T. (2001.) i Z. T. (1972.). Policija je obavila pretres i utvrdila da je informacija koju su iznijeli lažna.

Tijekom noći trojac iz Hadžića doveden je u prostorije FUP-a, gdje će potom biti predan nadležnom tužitelju na daljnje postupanje, a video njihovog privođenja objavio je MUP Srbije.

 

Akcija je provedena u koordinaciji Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, NCB Interpola Beograd, Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, NCB Interpola Sarajevo i Federalne Uprave policije Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, i dalje se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak. Policija je i tijekom prethodne noći dežurala oko kuće kod koje je djevojčica nestala. Tijekom jučerašnjeg dana bageri su čistili teren oko kuće u Banjskom polju kod Bora, odakle se djevojčici gubi svaki trag.

Pročitajte više