Pojavila se nova snimka Splićanki koje su šamarale djevojku: "Hoćemo i tebe istući?"

Foto: Screenshot društvene mreže

Vijeće za mladež splitskog Općinskog suda odbilo je novi prijedlog Općinskog državnog odvjetništva koje je tražilo da se trima maloljetnicama i jednom maloljetniku odredi jednomjesečni istražni zatvor, piše Slobodna Dalmacija.

Isti medij doznaje da je prijedlog odbijen jer je utvrđeno da se maloljetnici pridržavaju ranije izrečenih mjera opreza zabrane približavanja dvjema maloljetnicama.

Riječ je o slučaju otprije dvadesetak dana, a na jednoj od snimki koje su se tada proširile društvenim mrežama vidi se mlada djevojka koja kleči na ulici, a iznad nje je druga koja je šamara i traži da se ispriča zato što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloljetnicama. 

Potom mlada žrtva od druge djevojke dobiva jak udarac u kralježnicu, nakon kojeg pada i udara licem o tlo. Tada joj nasilnic​a da ruku da se podigne s poda, a potom ju pljusne.  

Maloljetnice su nakon što se video proširio uhićene i privedene na Općinsko državno odvjetništvo na ispitivanje uz kaznene prijave za povredu privatnosti, nasilničko ponašanje, prijetnje i pokušaj nanošenja teške ozljede.

Novi video

Slobodna Dalmacija piše da je u međuvremenu na TikToku objavljen video na kojem se dvije djevojke javljaju mladom tiktokeru te se pritom hvale kako su upravo one zlostavljale vršnjakinju.

"Znaš li ti tko sam ja?" pita tiktokera tamnokosa djevojka, a on joj odgovara da ne zna. "To ti je ona što je tukla onu na videu, znaš… Cure zlostavljaju vršnjakinju", govori plavokosa djevojka.

"Ček‘, jesu tebe tukli il’ si ti tukla?", upitao je tiktoker, a tamnokosa djevojka kaže kako je ona ta koja je tukla. "Hoćemo i tebe istući?" maloljetnice pitaju tiktokera nakon čega se veza prekida. 

Pročitajte više