Pokrenuta crowfunding kampanja za dovršetak filma "Gazda"

Screenshot: YouTube

NA MOTOVUN film festivalu održana je testna projekcija dokumentarnog filma Gazda, a pokrenuta je i crowfunding kampanja kojom se želi prikupiti 20.000 kuna za njegovu finalizaciju.

>> Gazda - film koji Todorić ne želi da vidite

Film Gazda je edukativan tip filma o tome kako se postaje gazda u Hrvatskoj. Ekipa filma naglašava da film ima potencijal filmske lektire. Nisu sigurni u njegov terapeutski učinak, ali su uvjereni da može poslužiti kao test stvarnosti za svakog građanina. Gazda nije film o Ivici Todoriću.

Film su predstavili redatelj Dario Juričan i ekipa filma: Luka Sepčić, Zvonimir Tivon i Josip Lukić.

Za sve sponzore filma predviđene su nagrade: od ulaznica za premijeru, DVD, majice pa sve do filmskih radionica i ekskluzivnih projekcija. Minimalni iznos podrške je 1$, a maksimalni 1000$.

Za sponzorstvo od 350$, mjesta koja nemaju kino imati će ekskluzivnu projekciju, ekipa filma doći će im s platnom i projektorom! Najveća nagrada od 1000$ povlači za sobom i titulu Gazde i uključuje cjelodnevnu filmsku radionicu ili promo film!

Kampanja se odvija na principu sve-ili-ništa, što znači, ako se ne sakupi ciljani iznos od 20 000kn, film neće dobiti ništa.

Film je nastajao tri godine, a premijera filma predviđena je za listopad 2016.

Crowdfunding kampanja može se pratiti OVDJE.

Pročitajte više