Htio opljačkati zlatarnicu u Zagrebu, spriječili ga vlasnici. Zatim orobio ljekarnu

Ilustracija: Pixsell/Hrvoje Jelavic

Jutros je oko 9 sati na Trešnjevačkom trgu muškarac pokušao opljačkati zlatarnicu uz prijetnju vatrenim oružjem te otuđiti nakit i novac. Međutim nakon naguravanja vlasnik i član obitelji u tome su ga spriječili, a muškarac je pobjegao vozilom s mjesta događaja.

Nakon toga osumnjičeni nije odustajao od svoje namjere da se domogne novca, vozilom je došao na adresu Avenija Većeslava Holjevca, ušao u ljekarnu koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja, gdje je prijeteći vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad tri zaposlenice i otuđio novac, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Uzrokovao prometnu nesreću

Vozilom se dao u bijeg, prema Jadranskom mostu, gdje je na nadvožnjaku kod trgovačkog centra uzrokovao prometnu nesreću naletjevši na vozilo ispred sebe, a pri čemu vozačica tog vozila nije ozlijeđena. Nakon prometne nesreće izašao je iz vozila i trčeći se udaljio prema nasipu odnosno Sveučilišnoj bolnici.

Procjenom policijskih službenika koji su pratili kretanje u tom trenutku realizira se njegovo uhićenje s obzirom na to da je tada bila najmanja opasnost za građane i same policijske službenike. Osumnjičeni je pod nadzorom policije uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.