Policija objavila detalje o prometnoj kod Šibenika u kojoj je poginuo bivši nogometaš

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

NA ŠIBENSKOM području rano jutros dogodila se teška prometna nesreća - dvije osobe poginule su na cesti Dubrava - Podi. PU šibensko-kninska objavila je dodatne informacije u vezi s prometnom nesrećom.

"U jutrošnjoj prometnoj nesreći koja se oko 6,25 sati dogodila na lokalnoj cesti 65064 nedaleko Šibenika, koja spaja naselje Dubrava s Gospodarskom zonom „Podi“, smrtno su stradale dvije osobe, obojica vozači osobnih automobila", navode iz policije. 

 

Navodi se kako 41-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka iz smjera zapada u smjeru istoka, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama, stanju ceste i vremenskim prilikama (nepregledan zavoj, kolnik klizav i mokar, tuča - krupa koja je padala u trenutku prometne nesreće). 

Preminuli su na licu mjesta

"Uslijed toga izlaskom iz zavoja gubi nadzor nad upravljačem te vozilom prelazi u lijevu prometnu traku gdje dolazi do sudara s osobnim automobilom Škoda splitskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnoga smjera upravljao 49-godišnjak. Od siline udara i zadobivenih ozljeda oba vozača su preminula na mjestu događaja", rekli su iz PU šibensko-kninske. 

Podsjetimo, jedan od stradalih je 41-godišnji Dražen Gović, bivši nogometaš Šibenika. Gović je karijeru počeo 2000. godine u NK Mosoru, a četiri godine kasnije potpisao je za Šibenik, za koji je u 63 utakmice zabio 12 golova. Put ga je kasnije vodio u Belgiju, Kanadu i u Brunej, da bi se 2010. vratio na Šubićevac.

Pročitajte više