Policija otkrila tko je ukrao nakit i torbice Ivane Vide vrijedne preko 600.000 eura

Foto: PU brodsko-posavska

ZAGREBAČKI i brodsko-posavski policajci otkrili su i uhitili provalnika u čijem su stanu pronađene torbice raznih dizajnera i drugi ukradeni predmeti vrijedni preko 600.000 eura.

>> Vida opljačkan u Zagrebu, ukrali mu nakit vrijedan 4.5 milijuna kuna

U policiji se tada nije mogao doznati identitet oštećenih, ni više pojedinosti tog slučaja, no neslužbeno se doznaje da su se na meti provalnika našla kuća hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide i njegove supruge Ivane u Šestinama.

Sve našli u njegovom stanu na području Peščenice

"Odmah po prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su 36-godišnjaka, a potom obavili pretragu stana na području Peščenice kojim se osumnjičeni koristio", izvijestila je policija.

Pretragom njegova stana pronađena je veća količina torbica raznih dizajnera kao i drugi predmeti za koje se posumnjalo da uglavnom potječu iz provale u srpnju prošle godine na Šestinskom vrhu. To je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje, priopćila je policija, ističući da materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Pročitajte više

 

Pročitajte više