Snimka jurnjave Tonyja Cetinskog nestala s YouTubea, o njoj se oglasila i policija

Foto: Google Street View/YouTube

TONY CETINSKI, pjevač koji je jučer u rovinjskoj Pustoj ulici pregazio muškarca, jurio je istom tom ulicom prije pola godine.

>> Policija objavila detalje nesreće u kojoj je sudjelovao Tony Cetinski, a poginuo muškarac

>> VIDEO Pogledajte kako je Cetinski prije pola godine jurio ulicom u kojoj je jučer zgazio čovjeka


Naime, Cetinski je prije pola godine za potrebe emisije "Star in the car" provozao novinarku Rovinjem, pa i Pustom ulicom, u kojoj je jučer pregazio muškarca koji je smrtno stradao.

S obzirom na to da dotična snimka prikazuje, u najmanju ruku, opasnu vožnju izuzetno uskom ulicom, pitali smo Policijsku upravu istarsku jesu li na bilo koji način reagirali na dotičnu snimku koja prikazuje ugrožavanje prometne sigurnosti.

"Policija dosad nije imala saznanja da takva snimka postoji. Policijski službenici će pregledati snimku  kako bi utvrdili ima li elemenata za naše daljnje postupanje", odgovorili su nam iz istarske policije. Zanimljivo je da je snimka u međuvremenu uklonjena s YouTubea. No, još uvijek se može pogledati na stranicama N1 BiH (dio snimljen u Pustoj ulici počinje na 10:30).



Zanimalo nas je i koliko je ograničenje brzine u Pustoj ulici, a iz policije su nam odgovorili da se radi o brzini od 50 km/h.

Iz policije poručuju da će se vještačenjem utvrditi kojom se brzinom Cetinski kretao u trenutku nesreće u Rovinju.

Uzrok smrti 62-godišnjeg muškarca utvrdit će se obdukcijom, baš kao i je li bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte više