Policija sumnja da su Jaycee Lee i Philip Garrido imali i muške djece koju je on ubio!

BRITANSKI tabloid The Sun poziva se na policijski izvor koji tvrdi kako postoji teorija da je Jaycee Lee Dugard imala mušku djecu sa svojim otmičarem koja su zatim vjerojatno ubijena.

"Nema smisla da mlada, zdrava djevojka koja nije koristila kontracepcijske pilule, začne samo dvoje djece u tom vremenskom razdoblju. Bila je neprestano silovana i može se pomisliti da je imala više djece", navodno je rekao jedan od viših detektiva koji sudjeluje u istrazi ovog slučaja.

Garrido je napastovao i svoje kćeri?

Smatra kako bi samopriznati pedofil i seksualni ovisnik smatrao odrastanje muške djece u svojoj blizini prijetnjom, dok bi mu djevojčice pružale stalno seksualno zadovoljstvo. Stručnjaci tvrde kako bi pedofil njegovo profila želio samo žensku djecu.

Policija zasada ovo ispituje samo kao teoriju, stoga će Jaycee biti ispitana o tome je li imala još djece i što se dogodilo s njima. Također će se ispitati jesu li djevojčice bile žrtve očeva napastovanja.

"Natjerao bih ga da moli za smrt"

Britanski tabloidi su si zbilja dali truda oko ove cijele priče pa je drugi tabloid Mirror pronašao biološkog oca Jaycee Lee Dugard u zabačenom ruralnom području Los Angelesa. Kenneth Slayton se u intervjuu zakleo da će ubiti otmičara svoje kćeri, Phillipa Garrida ako ikad dobije priliku za to.

"Volio bih da mi dopadne šaka pa da ga ubijem. Zapravo ne bih ga ubio, objesio bih ga na prečku gdje bi molio za svoju smrt", rekao je 64-godišnji veteran Vijetnamskog rata koji dosada nije davao nikakve izjave u medijima za razliku od Jayceeinog očuha. Kenneth Slayton je nazvao tamničara svoje kćeri "bolesnom životinjom" i rekao kako se nada da će trunuti u zatvoru.

Priznao je novinarima da je Jaycee rođena nakon kratke romanse koju je imao s njenom majkom, Terry Probyn. Kenneth kaže kako je veza trajala dva tjedna dok je on bio u procesu rastave sa svojom ženom. Terry se kasnije oženila a njen muž Carl postao je Jayceein očuh.

Nancy Garrido smatrala je Jaycee Lee i djecu dijelom obitelji

I dok otac otete žrtve bijesni, Garridova žena Nancy, također optužena za otmicu, tvrdi kako joj nedostaju Jaycee i djeca koju je imala s njenim mužem. "Osjećala ih je kao svoju obitelj. Rekla je da je jako voljela djevojčice i Jaycee. Možda se to čini malo čudno, ali to mi je rekla", kaže Nancyn odvjetnik Gilbert Maines.

Policija tvrdi da je otmičareva žena bila ravnopravan partner mužu u zločinima te mora odgovarati za gotovo jednake optužbe u slučaju otmice i silovanja Jaycee Lee Dugard.

Dok je pomagala nemoćnima, držala je djevojčicu u zatočeništvu

Tijekom 1993. dok je njen muž bio na mjesec dana u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne, Nancy je sama držala nesretnu, tada 13-godišnju djevojčicu, u zatočeništvu, a navodno je upravo ona bila ta koja ju je otela na putu do autobusne postaje prije 18 godina. Također se vjeruje da je pomagala Jaycee u prilikom poroda njenih dviju djevojčica, jer je po zanimanju medicinska sestra.

Nancy i Phillip su se upoznali u zatvoru, dok je ona bila u posjetu svojem rođaku. Počeli su se dopisivati, a u zatvoru su se i vjenčali. Nancy je radila za neprofitnu organizaciju u kojoj je pomagala djeci i odraslima s poteškoćama u razvoju. Nakon toga je dala otkaz kako bi se brinula za Garridovu majku.

Pročitajte više