Policija u SAD-u uspjela identificirati ženu koja je 1991. ubijena čekićem i spaljena

Foto: Twitter

AMERIČKA policija objavila je da su uspjeli identificirati ženu koja je 1991. godine pretučena čekićem, zadavljena i zapaljena. Tvrde kako je žrtva ubojstva 30-godišnja Christine Belusko iz grada Cliftona u saveznoj državi New Jersey. Okružni tužitelj Staten Islanda Michael McMahon je potvrdio da je njegov ured u suradnji s njujorškom policijom i Federalnim istražnim uredom (FBI) koristio suvremene forenzičke tehnike kako bi identificirao Belusko.

Međutim, policija još uvijek nije uspjela pronaći njenu kćer Christu Nicolu, koja je u vrijeme majčine smrti imala dvije godine. "Već smo obavijestili obitelj o njezinoj smrti i nastavljamo ulagati sve napore kako bismo locirali i Christu Nicole i obavijestili je o tome tko joj je bila majka i što je učinjeno da bi se došlo do pravde", rekao je McMahon.

Policija nije uhvatila ubojicu

"Nikada je ne možemo vratiti, ali želimo da Christa Nicole zna, ali i njena obitelj, da nikada nije zaboravljena", nastavio je. Spaljeno tijelo žrtve s lisicama na rukama 20. rujna 1991. pronašao je slučajni prolaznik na Staten Islandu. Policija je imala izrazito malo informacija o tome tko je žrtva osim karakteristične tetovaže škorpiona na njezinoj stražnjici, piše Sky News

Belusko je 17 puta udarena po potiljku čekićem, koji je pronađen ispod njezina tijela, a na njemu je bilo napisano ime "Loyd L". Na mjestu zločina su pronađena i dva zlatna lančića, ručni sat, nešto novca i kutija cigareta. Ipak, policija još nije uspjela uhvatiti ubojicu. 
 

Pročitajte više