Policija u Zagrebu uhitila serijskog pljačkaša. Krao u benzinskima, kladionicama...

Foto: FaH

ZAGREBAČKA policija uhitila je i za ukupno 25 pljački trgovina, benzinskih postaja, kladionica i pošta osumnjičila 34-godišnjeg muškarca koji je maskiran te uz prijetnju pištoljem ili nožem navedenim razbojstvima počinio štetu od oko 16 tisuća eura.

Iz policije su danas objavili kako 34-godišnjaka sumnjiče da lani na području grada, odnosno po zagrebačkim kvartovima, u svom razbojničkom naumu nije birao objekte u koje će ući te je uz prijetnju pištoljem ili nožem od zaposlenika tražio da mu predaju novac, što su oni u strahu za svoj život i činili. 

Pljačkao benzinske postaje, kladionice, ljekarne, pošte, kioske...

Predstavili su 25 lanjskih pljački za koje ga terete, za koje je ranije bilo navedeno da su djelo nepoznatog počinitelja. Prednjače razbojstva u trešnjevačkim ljekarnama te benzinskim postajama i poslovnicama igara na sreću, a slijedi Susedgrad, gdje je pljačkao ljekarne, poslovnice pošte i kioske.

Na području Medvešćaka također je otimao novac od zaposlenika ljekarni i kioska, što je činio i u Novom Zagrebu te na Trnju i Črnomercu.

Nakon dovršene kriminalističke istrage policija je osumnjičenog 34-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu zbog razbojstava dostavila posebno izvješće zagrebačkom tužiteljstvu.

Pročitajte više

 

Pročitajte više