Policija uhitila bivšeg A-HSP-ovca Vladu Turudića zbog ubojstva u Nazorovoj

Foto: 123rf, A-HSP

POLICIJA je uhitila bivšeg A-HSP-ovca, 54-godišnjeg Vladu Turudića zbog sumnje da je ubio 85-godišnjeg umirovljenika u Nazorovoj ulici u Zagrebu prije tjedan dana.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Sektora kriminalističke policije, Službe općeg kriminaliteta i I. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad Turudićem.

Kao što su objavili iz policije, sumnja se da je 11. studenoga 2016. u Nazorovoj ulici oko 17.40 sati, ušao u stan oštećenog te pucanjem iz vatrenog oružja ozlijedio 85-godišnjaka koji je od ozlijeda na mjestu događa preminuo.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teškog ubojstva iz čl. 111 st. 4 Kaznenog zakona", navodi PU zagrebačka.

"To mi je prvi glas, nije više član naše stranke, napustio ju je i otišao u jednu od braniteljskih stranaka. Nisam s njim u kontaktu, ali da, nekad je bio član A-HSP-a", za Index je rekao čelnik A-HSP-a Dražen Keleminec.

Pročitajte više