Velšanin seksualno zlostavljao bebu, hvalio se na internetu. Dobio 24 godine zatvora

Foto: Policija Južni Wales

Pomoćnik u nastavi koji se snimao i fotografirao kako seksualno zlostavlja bebu, prije nego što je te snimke podijelio na internetu s drugim pedofilima, osuđen je na 24 godine zatvora. Tommy Allington (25) je kontinuirano spolno zlostavljao bebu, kazali su tužitelji na sudu u Walesu. 

Policija je saznala za cijeli slučaj kada je primila obavještajne informacije o neprimjerenim fotografijama na Instagramu. Zatim je pronašla Allingtonov tajni telefon koji je bio skriven na tavanu. Allington je skinuo više od 1500 fotografija seksualno zlostavljane djece, od kojih su 252 spadale u kategoriju A, što znači da prikazuju najekstremnije vrste zlostavljanja, piše Daily Mail.

Hvalio se svojim zlostavljanjem drugim pedofilima

Zlostavljač je također snimio vlastite videozapise i fotografije, što je omogućilo detektivima da identificiraju malog dječaka kojemu je nanesena šteta. Detektivi su otkrili da je Allington na internetu objavio slike na kojima zlostavlja svoju malenu žrtvu, hvaleći se pritom s time drugim pedofilima.  

U nekim od uznemirujućih razgovora, Allington i njegovi kontakti raspravljali su o prednostima zlostavljanja djece dok su još bebe jer ne mogu ništa reći niti ikome objasniti što im se događa. 

Policija identificirala zlostavljanu bebu

Detektivi su identificirali dječaka i kontaktirali njegove roditelje. Majka je na fotografijama i videosnimkama prepoznala svog sina. Sud je Allingtonu izrekao produženu kaznu zatvora zbog rizika koji on predstavlja za djecu. 

Allington se prethodno izjasnio krivim za 17 točaka optužnice za silovanje djece, seksualni napad, navođenje djeteta na seksualnu aktivnost, posjedovanje nepristojnih slika djece, distribuciju neprimjerenih fotografija djece i posjedovanje neprimjerenih slika. Ova kaznena djela nisu bila povezana s njegovim radom u školi. Ranije nije bio osuđivan. 

Pročitajte više