Poslovni imperij Kerum preuzima Radojka Jeločnik, vjenčana kuma Kerumove sestre Nevenke

POSLOVNO carstvo novog splitskog gradonačelnika Željka Keruma preuzet će splitska odvjetnica Radojka Jeločnik. Imovina odlazi u sigurne ruke. Bivša sutkinja građanskog odjela Općinskog suda u Splitu ima samostalni odvjetnički ured već 13 godina, a s obitelji Kerum, kao susjeda s Brda, bliska je još od malih nogu. Generacija je Kerumove sestre Nevenke Bečić te joj je vjenčana kuma.

Odvjetnica Jeločnik poznata je i po zastupanju splitske elite, tenisača Gorana Ivaniševića i njegova oca Srđana, a među jačim strankama su i hoteli Tučepi i Brela.

Za sada nema komentara ni odvjetnice Jeločnik, a ni gradonačelnika Keruma, koji je okupiran poslom i nedostupan, tako da nisu poznati detalji i dinamika preuzimanja. No, vremena je malo, ostala su tek dva i pol tjedna do isteka roka.
  
Žekijev Ured za odnose s javnošću zadovoljio je danas iznimnu glad medija za gradonačelnikovim stavovima i razmišljanjima tek popodnevnim opširnim priopćenjem o odluci da se već sutra pristupi građenju prilaza za invalide na marjanskoj plaži Bene. Kerum kaže: "Nedopustivo je getoiziranje invalida".

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća zakazana je  za idući utorak.

Dragan Miljuš
Foto: Ante Čizmić/Cropix 

Pročitajte više