Potvrđen "argentinski Fritzl": Kćer silovao od sedme godine i napravio joj osmero djece

DNA TEST potvrdio je da je 67-godišnji Argentinac Armando Lucero otac sedmero djece svoje kćerke koju je počeo silovati kada je imala osam godina.

Dužnosnik iz provincije Mendoza Richardo Puga potvrdio je ovu informaciju, a trenutno se čekaju Lucerovi psihijatrijski nalazi te on ostaje u pritvoru. Sumnja se da je silovao i dvije od svojih ostalih kćerki. Danas je njegova kćer stara 35 godina, pišu svjetski mediji.

Lucero bi mogao dobiti 50 godina zatvora

Maksimalna kazna zatvora koju za svoje zločine može dobiti Lucero je 50 godina zatvora. Djeca njegove kćerke stara su između dvije i 19 godina. Njega je policiji prijavila kćer kada se prestrašila da bi on mogao početi silovati i drugu djecu. Njegovi susjedi su, po izbijanju cijelog slučaja, tvrdili kako su znali da se nešto čudno događa u toj obitelji, a nitko od njih nije mogao shvatiti je li Lucero otac ili djed djece.

Brat žrtve "Čudovišta iz Mendoze", kako su mediji prozvali Lucera, u intervjuu argentinskim medijima izjavio je kako Lucero i prije bio prijavljivan za zlostavljanje, no da se svaki puta izvukao. Rekao je i da je njegova sestra od osme godine proživljavala noćnu moru te da je Lucero njome potpuno dominirao.

Žrtva se u 35. godini ponašala kao da je 12-godišnjakinja

Opisao je kako je ona po cijele dane gledala televiziju i da je spavala na madracu u kuhinji gdje ju je Lucero silovao. Navodno se žrtva zbog stalnog zlostavljanja u svojoj 35. godini ponašala kao da je 12-godišnjakinja. Sumnja se da je "Čudovište iz Mendoze" još jednoj ženi napravio osmero djece.

I.Kri.
Foto: laregion.es

Pročitajte više