Pravi razlog smrti mladog para u Istri znat će se tek za dva tjedna

Foto: Facebok

PRAVI uzrok smrti 27-godišnjeg Patrika i 22-godišnje Lare koji su u nedjelju pronađeni mrtvi u apartmanu agroturizma Milena u Bačvi, neće se znati još najmanje dva tjedna.


Mladi je par jučer sahranjen na porečkom groblju, a iako se danima već nagađa uzrok njihove smrti, on neće biti poznat sve dok ne budu gotovi nalazi vještačenja dimovodnog sustava te toksikološkog i histološkog vještačenja.

Iz PP Pula Indexu su rekli kako se uzalud nagađaju uzroci kad će se prava istina doznati tek kada dobiju sve rezultate ovih vještačenja.

Preminuli u nedjelju, sahranjeni u srijedu

"Ne može ni potvrditi niti demantirati trovanje ugljičnim monoksidom kao ni mogućnost da su se predozirali drogom jer nemamo na temelju čega to sad zaključiti. Nalazi će biti gotovi najranije za dva, a moguće i tek za tri tjedna tako da do tada ne možemo dati preciznije informacije novinarima niti komentirati napise u medijima", rečeno nam je u pulskoj policiji.

Podsjetimo, kako je mladi par pronađen mrtav u nedjelju ujutro nakon što su subotnji dan proveli na vjenčanju zajedno s još 18 drugih uzvanika, a na kojemu je Patrik bio kum.

Par se oko 9.30 ujutro nije pojavio na doručku te su drugi otišli pogledati što je s njima. Jedan od uzvanika ušao je u apartman gdje je zatekao beživotna tijela mladića i djevojke. 

Pročitajte više