Pravo lice Hrvatske: Gozba nakon svadbi za osječku sirotinju

Foto: Rijeka ljubavi

ZAHVALJUJUĆI inicijativi osječke humanitarne udruge Rijeka ljubavi i novih bračnih parova, gotovo svakog vikenda se nakon svadbi nahrane brojni siromašni građani iz Osijeka i okolice.

“Luka Holjevac, vlasnik svečane dvorane “Kristal” ove je nedjelje obiteljima u potrebi, donirao gotovo 35 kilograma gotovoga mesa s raznim prilozima i 60 kilograma kruha”, kaže Štefica Čučak, predsjednica Rijeke ljubavi za Glas Slavonije.

Predsjednica je ispričala je kako se u prostorijama Udruge okupilo 40 obitelji u socijalnoj potrebi koje si tako bogat obrok ne mogu priuštiti.

“Bilo je tu i slatkih kolača koje su djeca odmah degustirala. Građani su s radošću i osmjehom na licu napustili Udrugu uz veliku zahvalnost našem stalnom i dragom donatoru gospodinu Holjevcu i mladencima. Znak je to da siromašne obitelji nisu zanemarene i da su voljene. Humanost naših građana sve više se iskazuje na radost socijalno ugroženih obitelji i humanitarne udruge Rijeke ljubavi i na tome smo im jako zahvalni", rekla je Čučak, radosna što se hrana ne baca nego završi kod onih najugroženijih skupina društva.

 

Pročitajte više