Predozirali se na kućnoj zabavi u SAD-u, tri su mrtva i četiri hospitalizirana

Screenshot: FBS Global Engineering

NOĆNI provod u jednom stanu u Pittsburghu završio je tragično - s tri osobe mrtve i četiri hospitalizirane te upozorenjem policije da droge mogu brzo ubiti, javlja CNN.

Policija prvo dobila vijest o muškarcu u nesvijesti u jednom dizalu

Jutros oko 2 sata u policiju je došla dojava kako se muškarac u nesvijesti nalazi u dizalu jednog stana. Direktor javne sigurnosti Pittsburgha Wendell Hissrich izjavio je kako je muškarac pronađen mrtav kada je do njega stigla pomoć.

Nekoliko ulica dalje lociran je drugi muškarac

Nedugo potom medicinsko osoblje primilo je poziv o jednom drugom čovjeku koji se nalazio na ulici, nedaleko od zgrade gdje je pronađen mrtvi muškarac, sa sličnim simptomima. Nakon što je pronađen, odveden je u obližnju bolnicu.

Žrtve su bili muškarci u dobi od 30 do 50 godina

Policija je utvrdila da su oba muškarca bila u jednom stanu gdje su potom pronašli još petoricu ljudi koji su se predozirali. Riječ je o muškarcima u dobi od 30 do 50 godina.

"Žrtve, među kojima trojica koji su poginuli te četvorica koji su hospitalizirani, kako se čini, bili su zajedno na istom događaju te su potom otišli u stan gdje su se, kako se čini, predozirali drogom", rekli su iz policije u Pittsburghu.

Drogirali su se u stanu pa nema straha od dodatnih žrtava

Sva sedmorica nosila su narančaste narukvice pa je postojala zabrinutost da su drogu uzeli na nekom koncertu ili događaju gdje su bili ranije, no kasnije je utvrđeno da su se predozirali u stanu, tako da osobe koje su prisustvovale tom događaju nemaju razloga za zabrinutost. No iz policije u Pittsburghu su još jednom naglasili kako droge ne treba uzimati jer se nikad ne zna što je u njima.

Pročitajte više