Prekinuta humanitarna akcija za petogodišnju Kristinu, njezino liječenje više nije moguće

Screenshot: Dnevnik
 
PETOGODIŠNJA Kristina Hunjek iz Daruvara oboljela je od neuroblastoma. Petogodišnju djevojčicu mogla je spasiti jedino skupa imunoterapija u Barceloni, piše RTL.
 
Dio novca potrebnog za odlazak na to putovanje skupljen je uz pomoć humanitarne akcije i Udruge "Ljubav na djelu". Bolesna Kristina ipak neće moći na put s roditeljima kako bi se izborila za život. 
 
Nažalost, visokorizičan neuroblastom nadbubrežne žlijezde uzeo je maha i liječenje malene Kristine u ovom trenutku više nije moguće, priopćeno je iz Udruge. Prekinula je i humanitarna akcija sakupljanja sredstava.
 
Priopćenje roditelja Kristine Hunjek prenosimo u cijelosti.
 
"Dragi svi koji ste omogućili našoj Kristini šansu za život! Mnogi od vas nas zovu i pitaju kako napreduje liječenje u Barceloni. Nažalost, moramo vas obavijestiti da su provedene pretrage u bolnici u Barceloni pokazale kako je Kristinina bolest u međuvremenu uznapredovala u tolikoj mjeri da početak liječenja u tom stanju nije moguć, radi čega smo bili primorani vratiti se u Hrvatsku. Mi i dalje ne gubimo nadu i vjerujemo da će joj se stanje stabilizirati. Zato - molite za našu Kristinu. Hvala još jednom svima na velikoj pomoći", poručili su roditelji Kristine Hunjek.

Pročitajte više