Preminuo omiljeni zagrebački pedijatar

Stipe Čular, pedijatar u Domu zdravlja Špansko u Zagrebu, rodom iz Šibenika, preminuo je u 63. godini nakon duge i teške bolesti.

Njegov posljednji ispraćaj bit će u srijedu, 22. svibnja, u 12 sati u Krematoriju na Mirogoju.

Čular je često bio na listi najboljih pedijatara u Hrvatskoj.

Ovako su ga ljudi hvalili

"Izuzetan doktor, odličan dijagnostičar, sve pohvale! Spasio mi je kćer sa svojoj dobrom dijagnozom, došli smo do njega jer je dijete bilo sa temperaturom i blijedo. Odmah nas je primio, pregledao, izvadio krv i uputio hitno na zaraznu. Doktori na zaraznoj su rekli da budemo zahvalni pedijatru na brzoj reakciji jer je moglo završiti kobno da se nije odmah reagiralo. Doktore, zahvalni smo vam zauvijek!!!" objavljeno je na portalu najdoktor.com.

"Pedijatar Čular je za svaku pohvalu. Uvijek je spreman pomoći, dati savjet, razumije i veliki je profesionalac."

"Fantastičan pedijatar, jako stručan i ljubazan, sve metode koje je do sada koristio pri liječenju su pokazale sjajne rezultate. Također sestra Snježana radi sjajan posao. Sve preporuke!"

"Takav čovjek se rađa samo jednom"

Sada se mnogi opraštaju od njega na društvenim mrežama.

"Ajme. Tuga. Čovjek kakav se rađa samo jednom. Dr. Čular, počivali u miru. Bili ste i ostat ćete naš najbolji doktor. Iskrena sućut obitelji i prijateljima."

"Moje saučešće najbližima, a Zagreb i njegova djeca su ostali bez ljudine!"

"Čak ni nije bio naš pedijatar, a dao mi je mail i rekao 'mama šta god i kad god trebate savjet ili nešto, pišite mi.' Baš mi je nekako došlo teško za njega...svi ga vole."

"Nadala sam se da ovo neću nikada pročitati. Daleko najbolji doktor i čovjek. Iskreno saučešće obitelji i svima koji su ga poznavali."

"Predivan čovjek i liječnik svi smo se otimali za njega. Počivao u miru obitelji iskrena sućut."

"Gospodin čovjek koji je bio više od pedijatra. Njegovo mjesto nikada nitko neće moći popuniti. Ostaje velika praznina i liječnička struka je ostala bez velikog gospodina i doktora. Sućut obitelji i bližnjima."

"Pretužno, bio je divan liječnik, jako sam sretna što je bio pedijatar moga sina. Barba Stipe smo ga zvali, i često sam razmišljala kako će mi biti žao kad više ne bude njegov liječnik kad postane školarac. Iskrena sućut obitelji dr. Čulara, sestri Maji i svima drugima koji su ga voljeli. Počivao u miru."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.