Presreo traktorista automobilom i pokušao ga opljačkati pa je dobio štapom po glavi

STARAC iz Strahoninca je u subotu policiji prijavio kako ga je oko 20.25 sati, dok se traktorom vozio Čakovečkom ulicom, automobilom presreo nepoznati razbojnik, napao ga i pokušao ga opljačkati, izvijestila je PU međimurska.

74-godišnjak je ispričao kako ga je presreo osobni automobil, crne boje, nepoznate marke i registarske oznake, iz kojeg je izašao nepoznati muškarac te ga je zaustavio, ušao u kabinu traktora i zatražio od njega novac.

Starac je uzeo štap i tri puta po glavi udario nepoznatog muškarca, na što je napadač starcu uzvratio udarcima rukama po glavi. Potom se napadač udaljio s mjesta događaja. Starac je u napadu lakše ozlijeđen, a policija mu je izmjerila 1,48 promila alkohola u krvi.

Prema riječima napadnutog starca, u vozilu se sa napadačem nalazila još jedna nepoznata osoba. Policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti događaja.

Napadač je muškarac starosti oko 30 godina, visine 175 do 180 centimetara, srednje tjelesne građe, crne kratke ravne kose, a bio je obučen u plave radničke hlače i plavu majicu preko koje je nosio tregere crvene boje.

Pročitajte više