Pretežno sunčano u većini zemlje: Vozači oprez, magla ponegdje može smanjiti vidljivost

Foto: FAH

PRETEŽNO sunčano u većini zemlje. Ujutro ponegdje magla ili niska naoblaka, na dijelu sjevernog Jadrana mjestimice i dugotrajnija. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 16 do 21, a u Dalmaciji do 24 stupnja Celzijeva, navodi Državni hidrometeorološki zavoda u vremenskoj prognozi za Hrvatsku za četvrtak.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji, a ima je i na dionicama autocesta A1 između Zagreba i Karlovca, tunela Mala Kapela i čvora Otočac, mosta Maslenica i čvora Zadar 2 te na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).  Na autocesti A1 kroz tunele Sveti Rok i Zaranač vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Zbog radova na riječkoj obilaznici A7 između čvorova Orehovica i Diračje, u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, usporeno.

Jadranska magistrala DC8 u Segetu Donjem kod Trogira, na trogirskoj obilaznici, zbog miniranja na gradilištu zatvarat će se u četvrtak i petak, 12. i 13. studenoga od 8 do 16 sati svakog punog sata na pet minuta.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Harmica sa Slovenijom otvoren je za vozila do 7,5 t.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više