Prijatelji o studentici koju je ubila HAC-ovka: "Nije skidala osmijeh s lica"

Foto: Facebook

OGROMNA tuga zavladala je u Čapljini, mjestu iz kojeg je bila 19-godišnja Marija Ćorić, studentica koju je u utorak navečer autom ubila pijana HAC-ovka Ivana Tena Gotovac.

Prijatelji o Mariji imaju samo riječi hvale. Potpuno su shrvani njezinom smrću. "Nikad nije skidala osmijeh s lica, poznavajući nju vjerojatno se nečemu smijala i kad je zakoračila na tu prokletu zebru", kazala je za portal Caportal jedna njezina prijateljica.

"Nije prošlo ni mjesec dana otkako se Marija iz Čapljine preselila u Split na studij. Sjedimo svi tu u kafiću u Čapljini i šutimo, ne vjerujemo da se to dogodilo baš njoj, jedinoj u društvu koja valjda u životu nije prešla na crveno, čak smo je znali zadirkivati koliko je bila oprezna u prometu", kaže jedna Marijina vršnjakinja.

Marija je bila među najboljim učenicima gimnazije u Čapljini te je zbog izvrsnosti u školovanju bila oslobođena polaganja mature.

Sprovod tragično stradale djevojke danas u 16 sati

Sprovod Marije Ćorić održat će se danas u 16 sati u mrtvačnici Kristova Uskrsnuća u Čapljini. 

Pogrebni obred obavit će se na groblju Sv. Franje u Čapljini, a obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati. 

Tragično preminula Marija bila je studentica Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu. Tek je upisala fakultet i doselila u Split, bila je brucošica. 

Njen se fakultet od Marije oprostio na svojim Facebook stranicama. 

Od Marije se oprostio njezin fakultet

"Neopisiva tuga zavladala je našim srcima kada smo primili informaciju kako je ugašen mladi život, kako nas je prerano napustila draga kolegica, prijateljica, studentica sa FGAGa- Marija Ćorić.

U ime djelatnika, studenata i Studentskog zbora Fakulteta građevinarstva arhitekture i geodezije izražavamo sućuti obitelji, prijateljima poznanicima i bližnjima.

Nadamo se da se kako će nas tvoj osmijeh pratiti od gore, tvoja snaga pratiti na našem putu i nadamo se kako se slične tragedije više nikada neće ponoviti.

POČIVALA U MIRU ! Marija Ćorić 1999.-2018.", napisali su.

Prijatelji nesretne djevojke jučer su zapalili svijeće na mjestu gdje je stradala.

Pročitajte više