Prijavi se za stipendiju RIT Croatia; fond je veći od 2,6 milijuna kuna

Foto: PR

PRIJAVE na RIT Croatia u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2021., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore. Oni koji se pak prijave do 15. prosinca 2020. godine u prilici su ostvariti dodatni popust na školarinu. PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka. 

RIT Croatia priprema studente za tržište rada

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je danas važnije nego ikada. Pred učenicima četvrtog razreda srednje škole je izazovan period vremena u kojem treba donijeti važnu odluku o nastavku obrazovanja. RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na pripremu za tržište rada i razvoj karijere. Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije:
-  Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing
-  Međunarodno poslovanje te
-  Service Management.

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma,  program razmjene studenata među kampusima RIT-a tijekom četverogodišnjeg studija (Rochester i Dubai), jedinstveni program stručne prakse u trajanju od 800 do 1200 sati, individualizirani pristup studentima, međunarodno okruženje, i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna i pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia:  

  • Prijavi se do 15.12.2020. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2021. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije

Kontinuirano radimo na stvaranju sigurnog okruženja uz pružanje visokokvalitetnog obrazovanja u novim uvjetima rada

Pandemija virusa COVID-19 utjecala je na način života i rada u cijelom svijetu te smo se promjenama morali prilagoditi gotovo preko noći. Kao kampus RIT-a koji ima gotovo 40 godina iskustva u izvođenju nastave na daljinu, stečena znanja i iskustva iz proljetnog semestra protekle akademske godine iskoristili smo za adekvatnu pripremu za ovu akademsku godinu. Nastavu izvodimo uživo, online te kombinirano (dio nastave se izvodi uživo, a dio online), uz primjenu svih propisanih epidemioloških mjera nadležnih tijela i matičnog sveučilišta. Razvili smo Sigurnosni plan za akademsku godinu 2020. - 2021. koji definira smjernice za izvođenje nastave i ponašanje svih dionika u našem obrazovnim sustavu za vrijeme ove pandemije. Razvili smo i sustav praćenja sigurnosti na našim kampusima. Podaci se ažuriraju na dnevnoj bazi i dostupni su na našim web stranicama.

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).
 

Pročitajte više