Prijavite se na MBA program i steknite švicarsku diplomu u Hrvatskoj

Foto: PR

OD STUDENOG u Zagrebu kreće MBA program koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija.

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja?

SSBM Geneva upisuje novu generaciju polaznika u studenom koji će imati mogućnost slušati jedan od jedinstvenih edukacijskih programa Blended, Global, ili Executive MBA. Mjesta za upis polaznika je još malo, stoga ako želite biti dio obrazovne priče zajedno s kolegama koji dolaze iz kompanija kao što su INA, Hrvatska Lutrija, Johnson & Johnson, IKEA, A1, Addiko Bank, Končar, Deloitte, British American Tobbaco, Alcon, Gideon Brothers, Novo Nordisk, HEP, i druge. Ne čekajte i prijavite se na SSBM-ovoj službenoj stranici!

MBA program u Adriatic regiji omogućen je u suradnji s Deloitte-om, jednom od četiri najveće globalne kompanije, nudi manji trošak studiranja nego što je to slučaj s ostalim školama u regiji, a po završetku studiranja omogućuje švicarsku diplomu.

MBA predavanja će se održati na SSBM-ovom kampusu u Zagrebu, Veslačka 2a, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost i timski rad dok će Blended MBA program studentima omogućiti da nastavu prate kombinirano, online i na kampusu, što daje dodatnu fleksibilnost u upravljanju Vašim vremenom.

Pristup obrazovanju u SSBM-u ostvaruje se kroz primjere iz korporativne prakse, tako su i programi osmišljeni u suradnji s više od 30 industrijskih partnera.

SSBM je škola utemeljena u Ženevi, na znanju predavača koji dolaze s nekih od najprestižnijih sveučilišta diljem svijeta (na primjer: Indiana University, University of Florence, Penn State, State University of New York, University of Michigan, University of Lyon, University of St Gallen, Sveučilište u Zagrebu, itd.).

Obrazuj se kao u inozemstvu: Swiss School of Business and Management Geneva nudi MBA koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija.

MBA program nudi studentima priliku obrazovanja na SSBM-u, prema standardima EduQua-e, švicarskog nacionalnog tijela za osiguranje kvalitete obrazovanja odraslih te ACBSP-a (Accreditation Council for Business Schools and Programs), vodećeg specijaliziranog akreditacijskog tijela za poslovno obrazovanje koje daje jednu od najboljih akreditacija za poslovne škole.

Polaznike očekuje obrazovanje temeljeno na švicarskoj (Swiss Quality Education Certified) tradiciji koje će im prenijeti kvalificirani i iskusni predavači koji dolaze iz korporativnog svijeta. Uz predavače koji su iskustvo stjecali u Deloitteu, studenti će učiti iz iskustva stručnjaka hrvatskih i internacionalnih kompanija poput INE, Schneider Electrica, L’Oreala, Google-a, Microsofta i drugih.

Iskustvo MBA polaznika na SSBM-u

Odabrala sam SSBM kao nastavak svog obrazovanja i kombinirajući svoje profesionalno znanje s teorijom i praksom predavanja. SSBM omogućuje fleksibilnost u mom osobnom i profesionalnom životu, kao i postizanje mojih ciljeva. Jelena, INA

Ključni razlog odabira SSBM-a je kvaliteta znanja koju predavači u stvarnom svijetu mogu pružiti studentima. Također sam pozitivno iznenađen studentima, a profesori su čak nadmašili moja očekivanja. Ključna je prednost također poboljšanje znanja i umrežavanja koje stječem kroz program. Gordan, OTP Leasing

Do kada se prijaviti i početak programa?

Prijave primamo do 01.11.2022. godine a program počinje u 11/2022.

Kako se prijaviti?

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju, poslati prediplomski diplomu s priznatog sveučilišta, prijepis ocjena, životopis i presliku osobne iskaznice ili putovnice na web stranici.

Link za prijave možete pronaći ovdje, a dodatne informacije možete dobiti na telefon +385 (1) 4668 819.

Pročitajte više