Prijavljen nestanak čovjeka, a on cijelo vrijeme bio na Krku. Odlučio se ne javljati

Ilustracija: Srecko Niketic/PIXSELL

43-GODIŠNJI muškarac iz Bjelovara se u ponedjeljak našao u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba jer mu se u nedjelju na otoku Krku izgubio svaki trag, piše lokalni portal Bjelovar.live. Međutim, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je ubrzo potvrdila kako je nestali muškarac pronađen. On se u nedjelju uputio na jednodnevni izlet u Omišalj na otoku Krku, ali se nije u dogovoreno vrijeme pojavio kod autobusa. 

"Dogovor je bio da se nađemo kod autobusa u 19 sati. Cijeli autobus, dakle 49 osoba, čekao je da se pojavi sve do 19:15, a onda smo krenuli za Bjelovar. Vozač autobusa, bilo koji kada se radi o takvim izletima, nekoliko puta naglasi da se čeka 15 minuta i da se kreće bez pitanja", rekla je Ljiljana Ivanić, sindikalna povjerenica iz bjelovarskog Komunalca.

"Nije nam se javljao na mobitel"

Istaknula je kako je putovanje trebao organizirati sindikat, ali je zbog nedovoljnog broja zainteresiranih radnika Komunalca jednodnevni izlet organiziran drugačije. U konačnici se svatko mogao prijaviti jer je bilo potrebno popuniti autobus da putovanje ne propadne. 

"Prijavio se Tomislav kao djelatnik Komunalca. Žao mi je što se tako sve odvilo. U svakom slučaju drago mi je da je pronađen živ i zdrav", navela je Ivanić. Bjelovar.live doznaje da je nestali muškarac poručio kako mu je na Krku lijepo i da bi želio ondje ostati. Upravo je to glavni razlog zašto se nije pojavio pred autobusom. 

"U nekoliko navrata smo ga pokušali dobiti na mobitel. Odgovora nije bilo. Nakon nekoliko poziva, mobilna stanica je bila isključena. Zatim je vozač autobusa pokrenuo motor i krenuli smo put Bjelovara", kazala je jedna od putnica iz autobusa. Inače, iz bjelovarskog Komunalca su potvrdili kako je nestali muškarac trenutno na godišnjem odmoru. 

Pročitajte više